Hammeren 27, 4. 126., 2630 Taastrup

96 kvm. 3-vær. udsigtslejlighed med to altaner og elevator lige til døren.

Meget sjælden udbudt 3-værelses lejlighed beliggende øverst oppe på 4. sal, med to altaner der byder på helt fri vestvendt udsigt. Udsigten heroppe er helt fantastisk, og med elevator i opgangen er det nemt at komme til og fra lejligheden.

Boligen var oprindeligt tiltænkt som en opdelt 1-vær. og 2-vær., men har ikke været adskilt. Her er derfor stadig to hoveddøre og installationer til et køkkenafsnit mere i den ene del af boligen. Her er ligeledes to badeværelser, hvilket bestemt er praktisk, hvis man bor flere sammen. De to sammenlagte boliger giver masser af plads og hele to altaner, hvoraf den ene er aflukket med glas-skydelåger. Da det er en gavllejlighed, er her også et vindue i køkkenet med en skøn fri udsigt.

Lejlighedens mange kvadrameter giver nogle meget rummelige soveværelser, de to badeværelser og et separat køkkenrum. Opholdsstuen er meget lys, og har udgang til en lukket altan, og fra det ene værelse er her udgang til en åben altan. Begge med den skønneste vestvendte og solrige udsigt.

Bebyggelsen hedder Olufsborg og ligger i Høje Taastrup, meget tæt på Hovedbanegården og City-2 indkøbscenter. Bussen kører lige neden for blokken, og der er kort vej hen til Roskildevejen og motorvejen imod København og Roskilde.

I Olufsborg findes flere faciliteter, du som beboer kan benytte. Nogle er gratis, mens andre koster et mindre beløb eller kræver medlemskab. Her er bl.a. Bordtennisrum, Hobbyrum, Swimmingpool, Sauna, Solarier, Selskabslokaler, Beboerhotel, Carporte, Aflåst knallert / motorcykelparkering, Desuden findes følgende klubber/foreninger: Bryggerlauget Olufsborg, Motionsklubben Olufsborg, Pub Borgen.

I ejerforeningen er der tilladelse til alm. husdyrhold, og her er video-dørtelefon i opgangene.

Kontakt Michael Hoffström på tlf. 42 75 79 80 for fremvisning af boligen.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.