Åvænget 29, 4600 Køge

Klassisk rødstensvilla i bedste kvarter med stuk, søjler og høje paneler.

Murermestervilla i Køge`s bedste kvarter med stuk, sjæl og søjler. Huset har de sidste 11 år gennemgået en gennemgribende modernisering med udgangspunkt i 30`ernes arkitektur kombineret med moderne bekvemmeligheder.
Huset er beliggende ved den hvide bro som giver adgang til Køge Torv/stranden/havnen/golfbanen/idrætsfaciliteter samt S-tog inden for få min. Kvarteret er meget velholdt med ældre smukke huse og stisystem til skoler, institutioner.

Forhaven er belagt med "Rådhusbelægning" - og adgang til huset sker enten via garagen eller smuk muret trappe til flot 30`er inspireret hoveddør.

Stueetagen Indeholder flot entre med mange fine detaljer som søjler, høje paneler og en særlig fin belysning fra loftes rosetter, her er også flot hvidmalet svungen trappe til 1. sal. Gæstetoilet med granitgulv. 2 store smukke stuer med stuklofter, høje paneler, søjler og flot lyst egetræsgulv. Stuerne er syd/vestvendt orienteret og den smukke karnap suger lyset til sig. Stort lækker Svanekøkken med plads til hele familiens daglige sysler. Køkkenet fremstår i en kombination af kirsebær og vaniljefarvede skabsfronter, sorte granitbordplader, integreret opvaskemaskine og køleskab, nedfældet keramikkogeplader, lækker emhætte - fra køkken dobbeltdør til højt hævet østvendt terrasse med plads til indtagelse af morgenmaden i den lune tid-her er også nedgang til haven.

1. salen indeholder mellemgang til soveværelse med østvendt kvist og skab fra gulv/loft, luksusbadeværelse med både brus og kar/spabad, hængetoilet, og underlimet vask i skabsarrangement - her naturligvis gulvvarme i det flotte granitgulv. Fra mellemgangen adgang til børneværelse mod syd og stort soveværelse med kvist.

Kælderen er isoleret og fremstår overalt i flot og indbydende stand. Mellemgang m/depotrum under trappe, stort "værelse" med fritlagte bjælker, bryggers/vaskerum m/skydedørsskab (gasfyret og fryseren bor her) samt opgang til garage, 2 gode disp. rum - samme fine stand, det ene fungerer som dejligt kontor.

Haven er ugenert og veltilplantet - her er ca. 40 m2 træterrasse, helårs puttinggreen, super lækker pavilion der suger aftensolen fra vest, Legeborg m/rutsjebane og gyngestativ.

Er meget smuk ejendom, hvor man kan se og mærke sjælen fra en svunden tid.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.