Ingers Vej 12, 4653 Karise

Der kræves ingen handyman til denne bolig, som derfor er særdeles velegnet til seniorer, såvel som den travle børnefamilie.

Dette moderne dobbelthus, er beliggende I attraktivt lukket kvarter med grønne områder og kort afstand til de åbne marker. Herfra er der kun 20 minutter til Køges mange butikker og caféer og 10 minutter til motorvejen.

Denne indflytningsklare ejendom, har særdeles veludnyttede kvadratmeter. Lys entré, lækkert badeværelse, praktisk bryggers med udgang til stort skur samt hobbyrum. - I skuret kan der genetableres carport. Endvidere indeholder ejendommen hele 3 gode værelser, hvoraf 2 af dem er med indbyggede skabe. Boligens hjerterum, - det skønne køkken/alrum med udgang til en af boligens terrasser. I den lyse stue, med loft til kip og lysgivende karnap, er der udgang til den skønneste overdækkede terrasse. Ejendommen fremstår overalt velholdt og naturligvis med gulvvarme i alle rum. Alle elementer fra køkken, bryggers, bad og skabe, - er fra HTH.

Haven er skønt anlagt med træer og buske, - med et minimalt behov for vedligeholdelse. Der er en bred flisegang rundt om huset og granitskærver I alle bede. Din nye favoritplads I haven, bliver med garanti på den nyere anlagte terrasse I baghaven. Herfra kan aftensolen nydes til den går ned.

I Karise bliver I en del af et velfungerende lokalsamfund. Her findes gode indkøbsmuligheder, daginstitution, skole, togstation samt et væld af fritidsaktiviteter.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.