Græsmarkvej 23, 4632 Bjæverskov

Charmerende landvilla på stor, ugeneret grund

I smukke, landlige omgivelser lige uden for Bjæverskov står denne charmerende landvilla klar til at tage imod nye ejere. Villaen byder på en funktionel indretning i to etager med blandt andet fire regulære værelser og et hyggeligt opholdsmiljø. Med huset følger en 8.184 m2 stor grund, som støder direkte op til åbne marker.

Ejendommen daterer sig tilbage til 1865 og fremstår i et rustikt udtryk med pæn, gul bindingsværksfacade, sprossevinduer og et mørkt eternittag.Rå bindingsværksvægge og synlige loftsbjælker er kun få af de elementer, der slår stemningen an indvendigt.

Stueplan består af et stort opholdsareal med køkken og stue med en brændeovn i åben forbindelse. I stuen er der både plads til at indrette spise- og opholdsafsnit, og herfra er der
tilmed adgang til en forstue. En fordelingsgang med trappe op til førstesalen forbinder herudover to værelser og et badeværelse. Endelig rummer stueplan et bryggers og et fyrrum.

Den flotte førstesal tæller to værelser - det ene med fransk altan. Mellem dem er der en møblérbar repos samt et stort, uudnyttet loftsrum.

Huset ligger ugeneret på grunden blandt store, stemningsfulde træer. Med huset hører også en staldbygning, der giver mulighed for at holde heste eller andre dyr - der er endda etableret folde til dem. Der er flere gode hyggekroge i haven, hvor en stor, sydvendt terrasse også inviterer til afslapning under åben himmel. Selvom omgivelserne er fredelige og naturskønne, så er der alligevel ikke langt til alle dagligdagens bekvemmeligheder.

Cykelturen til Skovboskolen tager blot fem minutter, og cirka samme afstand er der ligeledes til fritidstilbud og indkøb.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.