Rosenvangsvej 79, 2670 Greve

139 m2 rækkehus med fritliggende have og egen garage

Ekstra stort og rummeligt rækkehus med en dejlig fritliggende og solrig sydvendt have, og med tilhørende garage til bilen, eller et fint lille hobby-værksted.

Her er muligheden for at bo i et rækkehus, som har lidt ekstra plads til familien, blandt andet med 2 stuer og 3 rummelige soveværelser samt 2 praktiske badeværelser. Køkkenet er separat, og kan åbnes op til stuen, hvis man ønsker køkken alrum.

Der er god plads til at indrette sig i boligen og ude i haven, hvor der både er en overdækket terrasse, en åben fliseterrasse og et skønt grønt areal med græsplæne, buske højbede og småtræer.

Rækkehuset ligger centralt placeret tæt på Holmeagerskolen, Greve St., Greve Midtby Center, Greve Idrætscenter og Strandparkens mange fine badestrande, hyggelige lystbådehavne og gode spisesteder. Fra området er der kort vej til og fra f.eks. København Køge og Roskilde.

Kom ud og se jeres nye hjem med god plads, og med en central beliggenhed tæt på skole transport og indkøb, og nær ved vandet her langs Sydkysten.

Kontakt Michael Hoffström på tlf. 42 75 79 80 for fremvisning af boligen.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.