Murskeen 1, 2. 7., 2630 Taastrup

Stor 2-værelses lejlighed med fritliggende altan og elevator til hoveddøren

70 kvm. 2-værelses lejlighed med en dejlig altan med fri udsigt.

Der er elevator i opgangen samt video-dørtelefon og indbrudsikret hoveddør.

Lejligheden fremstår i flot stand med både udskiftet køkken og badeværelse. Den store altan er indrettet som udestue med smarte glasskydelåger, træbelægning på gulv og el-varmer.

Indretningen er med en god størrelse entré med indbyggede skabe. Et flot og moderne flisebadeværelse med praktiske glaslåger i brusenichen, og et stort spisekøkken med fri udsigt. Stort soveværelse også med fri udsigt, og en opholdsstue med udgang til en lukket altan med fri udsigt.

Bebyggelsen hedder Olufsborg og ligger i Høje Taastrup, meget tæt på Hovedbanegården og City-2 indkøbscenter. Bussen kører lige neden for blokken, og der er kort vej hen til Roskildevejen og motorvejen imod København og Roskilde.

I Olufsborg findes flere faciliteter, du som beboer kan benytte. Nogle er gratis, mens andre koster et mindre beløb eller kræver medlemskab. Her er bl.a. Bordtennisrum, Hobbyrum, Swimmingpool, Sauna, Solarium, Selskabslokaler, Beboerhotel, Carporte og aflåst knallert / motorcykelparkering, Desuden findes følgende klubber/foreninger: Bryggerlauget Olufsborg, Motionsklubben Olufsborg, Pub Borgen.

I ejerforeningen er der tilladelse til alm. husdyrhold.

Kontakt Michael Hoffström på tlf. 42 75 79 80 for fremvisning af boligen.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.