Møllevangen 28, 4281 Gørlev

149 m2. kvalitetshus med en fantastisk god indretning og skøn beliggenhed

Velkommen til Møllevangen 28, et flot og velbygget kvalitetshus opført i mursten med et solidt tegltag.

Huset ligger dejlig roligt og tilbagetrukket for enden af en lukket villavej, med nem adgang via stisystemer og småveje hen til Gørlev Skole og Gørlev Hallen, byens butikker og offentlig transport samt til daginstitutioner og Gørlev Idrætsefterskole.

Indretningen i huset er helt fantastisk med store lyse rum og næsten ingen spildplads. Her er et ekstra stort og rummelig indgangsparti, et skønt spisekøkken, som næsten er et køkken?alrum i sig selv, og som evt. kan åbnes op til stuen, hvis man ønsker det. Fra køkkenet er der adgang til et fint bryggers med direkte indgang fra indkørsel med carport og udhus.

I den øvrige del af huset er der gæstetoilet og et stort badeværelse med både bruseniche og badekar. Værelserne er med masser af plads. Her er 4 soveværelser på ca. 8, 8, 12 og 13 m2. Hertil en stor opholdsstue på godt 41 m2. med udgang ud til fliseterrasse og en solrig sydvestvendt have.

Ejendommen fremstår yderst velholdt, og sælgerne har i 2014/2015 fået afrenset tegltaget, efterisoleret loftet, udskiftet fejlstrømsrelæ og 6 termovinduer. Ny Tilstandsrapport og Eleftersyn bliver udfærdiget i forbindelse med salget.

Kontakt Michael Hoffström på tlf. 42 75 79 80 for en fremvisning af boligen.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.